Zonnewering op uw maat

Visueel by Rudy Cools - Grimbergen  - WERKWIJZEOver Visueel by Rudy Cools

Rudy Cools: “Veel mensen kennen mij als schilder, dit door mijn jarenlange ervaring met mijn eigen schilder- en decoratiebedrijf. Maar, mannen maken plannen en dus was het voor mij tijd voor een nieuw verhaal, een nieuwe uitdaging. In de loop der jaren kreeg ik steeds weer de vraag van klanten om ook hun raamdecoratie voor mijn rekening te nemen. Iets wat ik steeds met veel plezier heb gedaan omdat het ook een onderdeel van de decoratie is die mij uitermate boeit. De opening van een eigen winkel/showroom was dan ook een voor de handliggende volgende stap.”

Maatwerk

Elk huis en elk interieur is net als zijn bewoners helemaal anders, voor ons is elk project dan ook uniek. De kers op de taart is een aangepaste raamdecoratie, niet alleen uit esthetisch oogpunt maar ook voor uw eigen comfort en privacy. Het spreekt dus voor zich dat wij voor elk project maatwerk leveren. Van bij het advies en de opmeting over de fabricatie tot de plaatsing en afwerking van uw zonnewering in Grimbergen. Alles gebeurt steeds op maat, op maat van uw project.

Plaatsing door specialisten

Een mooie en goede raamdecoratie en/of zonnewering brengt zijn kwaliteiten pas naar voor na een vakkundige plaatsing. Wij begeleiden u niet alleen in uw keuze, maar zorgen daarenboven ook voor een feilloze fabricatie. Na afspraak zorgen wij persoonlijk voor een plaatsing geheel volgens de regels der kunst en dit op een even vlotte als professionele manier. Wij zijn zelf pas tevreden als u dat ook bent. Bent u op zoek naar een specialist in raamdecoratie in Vlaams-Brabant? Neem vrijblijvend contact op met uw vragen over onze manier van werken.

Back to Top