Raamdecoratie in iedere stijl

Visueel by Rudy Cools - Grimbergen  - PRODUCTENVelux

Visueel by Rudy Cools is een erkend verkoper en plaatser van alle VELUX producten voor de afwerking van uw VELUX platdakvensters. Zowel decoratief, als zonnewering en bescherming, van rolgordijn over muggengaas tot rolluiken.

Shutters

Wij adviseren u graag over de hoogkwalitatieve houten shutters en jaloezieën van JASNO. Het zijn technische hoogstandjes met een absolute perfectie tot in de kleinste details. Vanzelfsprekend steeds op maat gemaakte raamdecoratie in Grimbergen.

Stores en zonnewering

Het gamma bestaat uit rolgordijnen, vouwgordijnen, duo roll, plisse gordijnen, paneelgordijnen, horizontale jaloezieën in hout of aluminium en verticale jaloezieën in stof, aluminium of pvc. Dit alles met zowel elektrische als manuele bediening voor alle types ramen. Visueel Raamdecoratie heeft reeds lang positieve ervaringen – zowel wat betreft het aanbod, de fabricatie als de service – met de Belgische firma DIAZ. Met plezier stellen wij ze dan ook aan u voor als onze bevoorrechte partner. DIAZ staat voor Belgische topkwaliteit aan en zeer optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Gordijnen en stof

Daarnaast stellen wij u ook graag enkele fijne collecties stoffen voor, ideaal voor de confectie van uw overgordijnen. In de winkel ontdekt u de collecties van o.a. DIZZ DESIGN en HARLEQUIN. Prachtige stoffen waar wij – in samenwerking met vakmensen – even prachtige gordijnen van kunnen maken. Na deze vakkundige confectie zorgen wij met dezelfde zorg voor een correcte plaatsing en afwerking.

Contact opnemen

Contacteer ons of kom langs de winkel in Grimbergen. In onze etalage kan u de verschillende mogelijkheden voor uw raamdecoratie bekijken. Wij tonen u met alle plezier stalen en modellen.

Voor meer informatie over onze partners kan u hier een kijkje nemen.

Back to Top